top of page
Website Banner BB (1)_edited.jpg

- KOFFIE EN THEE -

&

BEANS
BRANDED

Premium koffie en thee

Beans & Branded

Ons bedrijf is een toonaangevende leverancier van premium koffie, thee, machines en andere verfijnde horecaconcepten, die zowel aan horecazaken als aan bedrijven en particulieren worden geleverd. Bij ons staat kwaliteit, service en verse producten altijd op de eerste plaats.

thom-holmes-HAOeV9vlAqo-unsplash.jpg
Barista Pouring Milk_edited.jpg

over

Onze klanten

Onze voornaamste klanten zijn te vinden in de horecasector, waar persoonlijke aandacht, personeelstraining en hoogwaardige producten enorm gewaardeerd worden. Wij streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen. Als het op koffielevering aankomt, zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. We beschouwen ons partnerschap met horecaondernemers als cruciaal en staan altijd klaar om te helpen, zelfs tijdens storingen of calamiteiten.

About
Koffiebonen
Beans roasted with love, brands crafted with care - taste the difference in every sip.

- Beans & Branded - 

ons doel

Koffiebeleving naar een hoger niveau tillen

Onze samenwerking met servicepartners zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen, net zoals onze klanten dat van ons gewend zijn. Ons doel voelt als een missie: we willen de koffiebeleving in de horeca naar een hoger niveau tillen. Dit bereiken we door uitgebreide trainingen voor het personeel aan te bieden en te blijven investeren in topkwaliteit koffie. Bovendien bieden we nieuwe medewerkers de mogelijkheid om korte cursussen te volgen, zodat ze snel up-to-speed zijn.

Contact
bottom of page