top of page

HORECA

Mijn naam is Ron Langenberg, en ik ben de trotse eigenaar van Beans & Branded. In 2017 zijn we dit avontuur gestart. Na jarenlang voor verschillende koffiemerken te hebben gewerkt, besloot ik dat het tijd was om de horeca- en bedrijfssector op een andere manier aan te pakken.

Ik heb nooit begrepen waarom er zulke zware contracten worden afgesloten in onze branche. Waarom zou u vijf jaar lang moeten tekenen voor een behoorlijke afname, terwijl daar slechts wat kopjes en schoteltjes tegenover staan?

Vrouw Barista

Koffie

Vraag aan een ondernemer hoe zijn koffiecontract er uit ziet en hij zal zeggen, dat weet ik. Maar... is dat zo? Staat je apparatuur in bruikleen of is het huur of huurkoop? En uw service contract? Hoe lang loopt dat contract en is het All Inn of komen er kosten bij per bezoek van een monteur? En het porselein en overige Pos materialen?

 

Kortom, zitten er zogenaamde “gratis” spullen verwerkt in de prijs van de koffie? Kan u dan besparen op koffie ondanks dat u denkt de beste deal te hebben? Ja! Dat kan. Sterker nog, dat kan zonder dat het consequenties heeft voor de kwaliteit die je gewend bent.

Laat ons eens naar uw contract kijken. Wij beloven dat u een een transparant advies krijgt omtrent uw koffie en koffie voorziening.

Onze klanten

images.png
images (1).jpeg
logo_465x320.png
cropped-Revolutie-square-512.png
images_edited.jpg
fe1aa53a-21cf-41ab-aaa3-e737114aad2b.png
bottom of page