top of page

ONS VERHAAL

About

Beans & Branded is gestart in 2017, met veel passie en enthousiasme opgericht door Ron Langenberg. Samen met zijn vrouw Snezana en zoon Vince vormen zij al ruim 7 jaar een team.

foto 1.jpeg

MISSIE

De horeca en thuismarkt voorzien van een goede en eerlijke koffie, dat is waar wij energie uithalen. Inmiddels is Beans & Branded door de jaren heen gegroeid tot één van dé bekende koffie leveranciers in de regio, met als doel heel Nederland te bereiken.

KOFFIE

Gebrand op Nederlandse bodem. Hierdoor kunnen wij, de versheid van onze koffie altijd garanderen. Onze koffie is uitvoerig getest en samen zijn wij tot de perfecte smaak samenstelling gekomen. Door onze verschillende blends kunnen wij een ieder naar eigen smaak een heerlijke kop koffie aanbieden.

foto 2 (ron).jpg

or tea

Puur natuur! We kiezen onze thee zorgvuldig, want we willen niet alleen dat het goed smaakt, maar ook dat het goed is voor de aarde. Biologische landbouwmethoden maken onze thee lekker schoon en ondersteunen de biodiversiteit.

Wist je trouwens dat koffie en thee niet alleen lekker zijn, maar ook goed zijn voor je gezondheid? Veel studies laten zien dat ze antioxidanten bevatten en allerlei gezondheidsvoordelen met zich meebrengen.

Bij Beans & Branded willen we jou blij maken met producten waar je van kunt genieten, terwijl je weet dat je ook nog eens goed doet voor onze planeet. Samen bouwen we aan een betere toekomst, één slok tegelijk.

rainforest alliance

Onze koffiebonen dragen het Rainforest Alliance keurmerk, een internationaal keurmerk dat staat voor de bevordering van goede arbeidsomstandigheden, natuurbehoud en milieubescherming in gebieden waar regenwoud groeit. Het doel van dit keurmerk is het beschermen van ecosystemen en het welzijn van zowel mensen als dieren die afhankelijk zijn van het regenwoud.


Bij ons draait het niet alleen om lekkere koffie en thee, maar ook om de planeet een handje te helpen. Onze koffiezakken? Die zijn gewoon gemaakt van recyclebaar plastic, zodat we samen afval verminderen en de aarde blij maken.

Rainforest-Alliance-Seal_Forest-Allies.png
bottom of page